… heerlijk om nu stroomafwaarts te gaan. Af en toe een peddel hier, of een peddel daar, en ondertussen genieten van de rust en stilte. De bonus bevind zich inderdaad op een bijzonder mooie locatie. De collega-cachers hebben de bonus al gevonden en zijn weer op weg naar hun kano’s. Als afsluiting een mooie box op een prachtige plek gevonden. Deze kost de Bushman wel weer een favopuntje! Op de weg terug toch nog een regenbuitje. En jawel, dan gaat het toch nog mis. Bij het aanleggen van de kano om even te schuilen gaat de BushMan bij het uitstappen vol onderuit aan de diepe kant van het water, ha ha! Gelukkig had hij dit zien aankomen en was van te voren alle hi-tech stevig in plastic verpakt. ’s Ochtends 9.15 uur droog vertrokken en ’s middags 14.00 uur nat weer aangekomen. Maar dit is wel wat je ‘Fun Caching’ zou kunnen noemen. Een echte aanrader!
//www.youtube.com/embed/fsZnV98tztg