Op 24 mei 2014 gaf de bouw een open dag. Een mooie kans om voor het vierde achtereenvolgende jaar te kijken hoe ver de bouw van de tunnel in het centrum van Nijverdal gevorderd is. Eind 2014 is de oplevering gepland dus dit is de laatste keer dat we door de buizen kunnen wandelen.

Helaas was het gedeelte van het zwembad tot aan Hotel Dalzicht voor wandelaars niet toegankelijk. Wel voor de Bello en Actief Overijssel treintjes. Dus we hebben de route nog een keer met Bello gedaan om ook de nieuwe weg door het ravijn te kunnen bekijken. De video laat dus beelden zien van de wandeling vanaf centrum Nijverdal ter hoogte van de Lidl/Aldi tot het nieuwe kruispunt boven op de berg ter hoogte van rest./hotel Dalzicht en weer terug richting Almelo.
//www.youtube.com/embed/mXEhl37Pxf8En hier de playlist met de filmpjes van 2011 tot heden:

//www.youtube.com/embed/videoseries?list=PL2CFAAhhbsEKCMQofzv-zo-K002ikqr6-