Dit voorjaar een week vrij genomen om de grenen vloer te schuren en te lakken, de muren te witten, en nieuwe meubeltjes te plaatsen. Maar het meest belangrijke: tijd voor een nieuw schilderij! De universele Ikea roos wordt vervangen door een uniek schilderij gemaakt door de schilder Willem Grift.
//www.youtube.com/embed/jjUwFqpbR2Q?rel=0Tekst van het Facebook bericht van Willem Grift (17 april 2014).

Deze week een hele mooie opdracht afgerond! De vraag was of ik inspiratie kon halen uit de volgende songs:Dark Star van Grateful Dead en Back to Life van Pink Floyd. Dit is het uiteindelijke resultaat op 120×80 formaat… Bedankt, Erik!


The question was: can you get some inspiration from the following songs: Dark Star – Grateful Dead and Back to Life – Pink Floyd

Jijzelf en 32 anderen vinden dit leuk.

Lisanne Bakaturski Outstanding!!!!

4 uur geleden · Vind ik leuk

Erik Schothans Wow, prachtig mooi. En nog mooier: deze ‘Grift’ krijgt binnenkort een prominente plek in Schotjes huiskamer. Zo trots!

4 uur geleden · Vind ik leuk

Inge Giezen Grift Erg mooi Willem! Goed gelukt!!

4 uur geleden · Vind ik leuk

Wieny Adelaars Ja, hij is erg mooi!

4 uur geleden · Vind ik leuk

Sien van der Meijden-Muskita Wauww super gaaf Willem !!!

4 uur geleden · Vind ik leuk

Wim Grift Mooi man

4 uur geleden · Vind ik leuk

Janet Conrads Zo, die zou ook heel mooi staan aan onze muur!

4 uur geleden · Vind ik leuk

Gerda Kwakkel heel mooi geworden!!!!

3 uur geleden · Vind ik leuk

Yopi Ipoy Nice Willem !!!

3 uur geleden · Vind ik leuk

Cor Wouters Suup-herrrrr..!!!

3 uur geleden · Vind ik leuk

link naar bewegende beelden met bijbehorende muziek van het schilderij >>>>