Bijna eind december nu en bijna 200 filmpjes op YouTube gezet, varierend van ‘auto’, vakantiefilmpjes tot concertregistraties. In totaal bijna 350.000 hits en 64 abonnees’s. Natuurlijk hebben de ‘auto-gerelateerde’ filmpjes de meeste hits maar waar ik het meeste trots op ben zijn de top drie muziek filmpjes….

Tim Hardin – If i knew

//www.youtube.com/embed/kilrH4UAvl4

Op nr. 1 met 23.365 hits (minus three lost souls) en 39 likes. En dat voor een relatief onbekend liedje van Tim Hardin uit zijn latere periode.

John Mayall – Room to move

//www.youtube.com/embed/L9jSoUY6dTc

Gefilmd in een grote feesttent en lang bezig geweest om er toch nog een enigszins redelijk geluid uit te krijgen. De vele hits hebben vooral te maken met de kracht van de song, de eigentijdse uitvoering, maar… vooral ook met een beest van een bassplayer! 21.639 hits met 63 likes!

Peter Green – Albatross

//www.youtube.com/embed/OtxE8RZ2YgA

Wat jammer dat de concertzaal De Lantaarn niet meer bestaat! Maar wat mooi dat er legendes zoals Peter Green hebben opgetreden. En dat ik daar bij mocht zijn om een filmpje te maken! 17.405 hits met 26 likes.