De vakantie is geboekt! Dit jaar nog een echte vakantie; twee weken naar de Costa Brava. Het appartement staat zo’n 50 mtr. van het strand in Estartit. De hondjes gaan dit keer niet mee, veels te warm voor hun. Als extra gast gaat Anne, vriendin van Janneke, mee. Veel zee, strand, en zonneschijn.

Natuurlijk zijn er ook dagjes uit gepland: Barcelona, het waterpark, Isles des Medes, en een dag geocachen in de bergen van Andorra. De route kan lastig worden want de aankomstdag is misschien wel de drukste dag van de vakantie ….

Update 25/8/2013: De reis viel inderdaad niet mee, zowel heen als terug veel files van binnenuit gezien waarbij op de terugreis de airco ook nog eens kapot was pffff. Verder was alles wel goed verlopen en hebben we een heel zonnige vakantie gehad. Wil je de foto’ s bekijken? Klik dan hier of op onderstaande foto.