40 jaar alweer… wat gaat de tijd toch snel. En al die tijd heeft Broer Jan de Gemeente Putten op goede koers weten te houden. Dat is een knap stukje werk waarvoor we onze complimenten willen geven. En ondanks dat je herhaalde malen zei dat je geen kado’s wilde hebben meenden moeder en ik toch wat te moeten geven. Daarom dook zij in haar persoonlijk archief en kwam met een selektie oude foto’s op de proppen.

Ik heb ze gedigitaliseerd en de de krassen en vouwen er zoveel mogelijk uitgehaald. De drukker heeft er hopenlijk een mooi boekwerk van gemaakt. Ik zeg hopenlijk omdat niemand van ons nog de inhoud heeft gezien.

Behalve het boek wilden we, oma en mercedes, ik en de kids je toch ook nog een kleinigheid geven en ook hier maak je ons de keus niet moeilijk want je twee grootste hobbies zijn Ajax en Lezen. Het is dus een boekenbon geworden die Janneke zal geven en van Lotte krijg je nog een lekkernij en drie hele grote kussen!

Jan, bedankt voor het lekkere etentje bij De Budde en nog vele dienstjaren erbij, in goede gezondheid, en houdt de Gemeente op koers !!!