Sinds kort ligt er rondom Lemele een hele serie nieuwe caches. Hoog tijd dus om deze stippen van de kaart af te wandelen. Vandaag zijn de traditional “De Tichelerij” De Moen en de multicache Lage Es Lemele aan de beurt. Dit keer hebben de BushMan en zijn border cache dog Casper gezelschap van collega Ron en zijn hele jonge Benner Senner Chico.

De “De Tichelerij” De Moen cache wordt snel gevonden. Een echte ouderwetse munitiekist op een prachtig plekje en de bonus-gegevens worden genoteerd op de listing van de Lage Es lemele cache. Daarna het bos in en de hei op. Alle tussenpunten worden goed gevonden en de wandeling loopt door prachtig natuurgebied. De honden kunnen het prima met elkaar vinden.

Maar dan komt de eindberekening en de BushMan krijgt er maar geen logische locatie uit… Maar dat is ook wel logisch want je moet natuurlijk niet het bonusgetal van de vorige cache meenemen in de berekeningen van de actuele cache. Na correctie kwam er een heel logisch coordinaat op een prachtig plekje. Daarmee zijn de eerste twee caches van Ejim binnen!