De laptop wordt thuis als een desktop gebruikt. Maar de letters worden steeds kleiner als je een dagje ouder wordt. Dus hoog tijd voor een groter beeldscherm. Maar wacht even; in plaats van een groter beeldscherm kan er natuurlijk ook een tweede scherm geplaatst worden.

Een oud 17″ Dell LCD werd op de laptop aangesloten, Windows herkent automatisch automatisch het tweede scherm. Even rechtsklikken op het bureaublad om bij de grafische instellingen de laptop als scherm 1 en de Dell als scherm 2 in te stellen. Tenslotte nog even de keus maken voor ‘verlengd beeldscherm’ en klaar is Erik.

Wat een gemak! Vooral met het maken van webpagina’s is een tweede scherm ideaal. Niet langer meer minimaliseren en weer groter maken… Gewoon met de muis van het ene programma (scherm) naar het andere programma (scherm) bewegen. Nooit gedacht dat het zo makkelijk zou gaan en dat het zo snel went!

filmpje!