Persbericht:

Nu Cool Buzz per 1 januari 2011 een doorstart heeft gemaakt onder de vlag van Goomah Music, is het hoog tijd om dit te vieren. Daarom staat zaterdag 26 maart de gehele avond in het teken van dit geweldige blues en roots label. Wat kan je verwachten? Maar liefst 3 optredens: de Zweedse one man band Daniƫl Norgren komt langs voor een set vol garageblues. Aanstormend talent The Rhythm Chiefs komt laten zien waarom ze het stadium van talent eigenlijk al zijn ontgroeid op hun jonge leeftijd. En als kers op de taart: de release van het nieuwe album van Cuban Heels! Dus naast de benaming labelnight is dit een heuse releaseparty! Dat wordt dus een avond vol dampende bluesrock. Perfect voor jou, Perfect voor De Lantaarn! <einde persbericht>

Natuurlijk ging de BushMan voor de muziek van Daniel Norgren naar De Lantaarn maar hij werd ook blij verrast door de muziek van nederlands jongste bluesband Rhythm Chiefs en nederlands meest dynamische bluesband Cuban Heels. Helaas speelde Daniel Norgren niet mijn favoriete song “I would even grow a moustache for you” maar tussen de twaalf andere songs waren genoeg juweeltjes! Na afloop van het concert zijn laatste LP gekocht. En toen de skandinavische bluesman nog even gevraagd of hij zijn handtekening op de cover wilde zetten…

meer multimedia van dit event op de homesite en de music-blog