Van de zeven eigen geocaches is Dickerdack degene met de meeste ”founds”. Maar nu is tie al voor de tweede keer in korte tijd verdwenen. Dat is niet alleen jammer omdat de ammunietiekistjes zijn verdwenen maar vooral ook omdat de logboekjes verloren gaan. En die zijn juist zo leuk door alle op- en aanmerkingen, vaak met leuke stickers, van de geocachers die de wandeling gemaakt hebben… Dit keer werd niet alleen het kistje geript, er werden flesjes bier met afgebroken hals voor in de plaats gelegd. How low can you go…?!?

Deze week toch nog maar weer een (laatste) keer een schat neergelegd. De Dickerdack-wandeling ligt namelijk in een mooi bosgebied waar de honden vrij mogen loslopen, is niet te lang en niet te moeilijk, en daarom best wel populair. Er zijn echter wel de nodige aanpassingen in de wandeling aangebracht en de ammobox is vervangen voor een zelf gefabriceerde koker van kunststof. Een eenvoudige projectie op het eindpunt zorgt er hopenlijk voor dat de box nu een langer leven is beschoren….

Keep on Geocaching!