Na een onzeker begin toch nog op Zwarte Zaterdag vertrokken voor een twee-weekse vakantie in Foret Fouesnant, een klein dorpje aan de zee in Bretagne. ’s Ochtends vroeg vertrokken en in Frankrijk veel oponthoud gehad door de vele files bij de tolpoortjes. Tegen zeven uur ’s avonds bij het appartement aangekomen. De haven aan de overkant en het strand op zo’n 350 mtr afstand. Helaas zat het weer niet erg mee en moesten we een hamburgertje eten om even te kunnen internetten. Desondanks hebben we ons prima vermaakt. Veel plekken van vroeger bezocht en ook nog zestien geocaches gelopen… Wel wat eerder vertrokken om het vakantieverkeer voor te zijn. De terugreis verliep dan ook veel sneller en Janneke kon gelijk door naar het Helders Fees!

klik op de foto voor meer vakantiekiekjes…

en hieronder de vier YouTube filmpjes….

<!– WriteFlash('’); //–>