Laatst vroeg Janneke om een oud t-shirt om te beschilderen met textielverf. Dat deed me aan begin jaren zeventig denken: toen gingen we ook in de weer met de cups Dylan verf. Tye Dye heet het officieel. Natuurlijk had daddyo nog wel een oud t-shirt liggen. Enige voorwaarde was wel dat er een mooie Grateful Dead afbeelding gemaakt zou worden. Dus snel het “Grote Flower Power poster Book” erbij gepakt voor de nodige inspiratie en schilderen maar….

Daarna een cup Dylan koude textielverf via internet besteld a 2,40 euro. Wat sim touw bij de Gamma gehaald en een kilo zout bij De Boer. Zo, nu afbinden met die hap en in het verfbad. Het reultaat valt niet eens tegen en die ouwe hippie Daddyo gaat ‘m natuurlijk ook nog dragen. Enige nadeel is wel dat we een week later nog met zwart geverfde handen rondliepen…