Vanochtend vroeg het radioweerbericht: verwachte temperatuur overdag tot 7 graden en ’s nachts rond het vriespunt. Als de Bushman zijn twee eilandcaches nog wil halen dan moet tie nu actie ondernemen. Dus twee uur vrijgevraagd aan de baas en de cachemobiel om 15.45 uur in het Willy Dobbe Plantsoen geparkeerd. Daarna te voet verder geschuifeld naar Roode Lantaarn’s eiland. Daarna alleen nog even het pad volgen en de geocache direct gevonden. Ha, tijd genoeg om door te gaan voor de volgende vier sterren geocache: Bully’s Island. Via het ijs naar het eilandje en aldaar een kwartier aan het zoeken toen een paar meisjes vroegen wat ik aan het doen was. Nou, ik ben op zoek naar een hele speciale boom… Ze wilden wel even mee helpen zoeken. Maar toen ik zei dat de professor toch beter zelf kon zoeken schudden ze meewaardig hun hoofd en schaatsten weg. Toch nog even de cache-listing erbij gepakt en toen de cache in rechte lijn gevonden… Dit is de BushMan nog nooit eerder overkomen: twee vier-sterren caches binnen een uur! Kan wel vijf jaar duren voordat deze caches weer (makkelijk) bereikbaar worden… Bedankt voor deze!
BushMan_NL