OK, van mijn favoriete songs werd alleen “Soul Shine” gespeeld… En dit keer geen extra gasten op het podium… Zelfs geen Grateful Dead song… Maar wel een dijk van een concert! Twee sets, een drumsolo, en daarna nog twee maal een toegift maakten het een speciale avond. Met name in heavy songs zoals I’m A Ram en Thorazine Shuffle was het volume soms net iets teveel voor een zaal van het formaat van De Lantaarn, maar het was gezellig druk en een uitverkocht huis.

Achter een gedreven en degelijke bass/drum basis waren het vooral gitarist Warren Haynes en de toetsenist (op een Hohner) die er vrolijk op los improviseerden… Complimenten voor “De Lantaarn” om drie weken geleden blues legende Peter Green naar Hellendoorn te halen en nu dan zo’n powerhouse band als Gov’t Mule! Hieronder vijf video’tjes gemaakt met Janneke’s Kodak fotocamera en de Zoom H2 Audio recorder. 1.) Rocking Horse 2.) Bus Stop 3.) Since I’ve been loving you 4.) Drum Solo 5.) Gonna send you back to Georgia.

<!– WriteFlash('’); //–>