Peter Green en zijn vrienden komen naar nederland en deze jongen heeft een ticket voor het concert in de Lantaarn, eind oktober, in Hellendoorn. En ofschoon de kritieken op zijn eerdere concerten in nederland van dit jaar niet echt positief zijn, verheug ik me nu al enorm op het concert. De originele Fleetwood Mac lag heel vaak op de platenspeler. Met als absolute favoriet het dubbelalbum “In Chicago” waar een prachtige mix werd gemaakt met muziek van originele zwarte blueslegenden en de jonge britse honden van Fleetwood Mac als backing band. Maar ook de eigen songs van Peter Green maakten grote indruk. Helaas werd de Fame & Fortune te veel voor deze gevoelige muzikant en verdween hij in de anonimiteit. Sporadisch verscheen er een solo album waar altijd wel weer in ieder geval een juweeltje op stond, maar het grote publiek was hij verloren.

En nu hij hij dan weer zover dat er in kleine zalen getourd kan worden. Ben heel benieuwd of er nog wat van de magie over is gebleven. Het concert wordt gehouden in een niet te grote concertzaal in mijn eigen gemeente Hellendoorn! Ook mooi de gelegenheid om mijn nieuwe gadget de Zoom H2 mee te nemen en een audio opname van het concert te maken.<!– WriteFlash('’); //–>