Het is bijna zover… Vakantie! De reis is uitgestippeld en motel en vakantiehuisje zijn geboekt. De soundtracks zijn op dvd’s gebrand en de attracties zijn uitgezocht. De kids hebben er enorm zin in en Mercedes verheugd zich op het weerzien met de familie. Helaas moet onze Border Collie Casper achterblijven. Hartje Andalusia is toch echt te warm voor hem. Hij zal niks tekort komen in het prima dierenhotel van Herman en Erna Slooijer maar we zullen hem toch missen…

De caches en LPG stations zijn al in de navigator geladen. De eerste reisdag wordt kilometers vreten. De tweede reisdag hebben we nog 1000 km te gaan. Een hele trip! Maar eenmaal op het vakantieadres zitten we op zo’n 300 mtr. van het strand en zo’n 12 km van de geboorteplek van Merci: Jerez de la Frontera. Wanneer de family op familiebezoek gaat kan het maar zo zijn dat de BushMan alleen de bergen ingaat om een paar mooie geocaches te gaan zoeken. Nu eerst nog wat zonnebrandolie, factor 50, kopen…

<!– WriteFlash('’); //–>