En als je dan toch een Dacia rijdt dan kun je ook wel naar de meeting komen… Dus neef Henk gevraagd of hij nog een keer kon helpen met de daktent en of hij zin had om mee te gaan naar Biddinghuizen. Halverwege afgesproken met collega Gerrit en zijn vrouw Gerrie die een prachtig metallic rode MCV rijden en samen naar de meeting gegaan.

Daar aangekomen kregen we nr. 32 en uiteindelijk kwamen er 355 MCV’s en Sandero’s waarmee ook de vermelding in het Guinness Book of Records werd bereikt. Op het terrein veel bekijks gekregen met de daktent. Zelfs het programma Gek op Wielen kwam nog langs en ik werd geinterviewd door Bavo Galema.

Goed half een kwam de stoet Dacia’s in beweging. De 5 km lange track kon het aantal Dacia’s maar moeilijk aan… Vrijwillig file rijden door de polder… Voor de kids was er genoeg georganiseerd.

Voor de oudere jongeren hadden er wat meer kraampjes met merchandise mogen staan maar verder was het een prima dag!

<!– WriteFlash('’); //–>