Op Pinkstermaandag een nieuw mobieltje op internet besteld en dinsdag al binnen. Nadat de HP Smartphone in Noorwegen gesneuveld is en al eerder een Sony Erickson bij de stuw in het kolkende water van de Regge verdween werd het nu tijd voor een model wat tegen water en vallen kan. Dit keer dus geen WiFi, Navigatie en andere toeters en bellen maar een basis outdoor model. De goedkoopste in deze klasse was de Samsung B2700.

Scherpe prijs en toch leuke extra gadgets aan boord zoals een LED lampje, Radio, Mediaspeler, 2.0 Megapixel camera en Kompas. En vooral belangrijk: spatwaterdicht en rubberen stootranden. Het pairen met de autoradio ging zonder problemen en de MP3’s op de telefoon zijn nu ook via de autoradio en bluetooth hoofdtelefoon te beluisteren. Eerste indruk is positief. Model is een beetje saai om te zien maar de mogelijkheden zijn heel divers en hij kan tegen een stootje!

<!– WriteFlash('’); //–>