Goed half zes al weer up and running… Nou ja, niet running maar wel bezig de omgeving te verkennen en de dacia weer om te bouwen. Er staan weer caches op het programma en we gaan richting Stavangen. De trip is fantastisch. Het weer is prima en de natuur is overweldigend. De route leidt door de ene tunnel naar de andere met daar tussenin de mooiste fjords. Om 12.30 een uitgebreide picnic gehouden en dan weer verder met de reis…Nog een cache in het hooggebergte en door naar de camping op vier kilometer afstand van de Preekstoel.

Een mooi plekje met stroom uitgezocht en toen voor het eerst alleen de tent opgezet. Binnen vijftien minuten stond het geheel klaar voor gebruik. Ook bijzonder getroffen met het weer. Vanavond even kijken of de nederlandse campingeigenaar ook internet kan leveren. Kan ik misschien nog even chatten met de kids en Mercedes. Zo, nu eerst de route voor morgen uitstippelen en dan aan de bami-pangang!

<!– WriteFlash('’); //–>