Nog één week te gaan! Deze week was bestemd voor de medische controles. Even een check-up bij de doktersassistente voor de bloeddruk, daarna een bezoek aan de Reumatoloog en beiden waren positief. Alles onder controle. Donderdag dan nog naar de mondhygienist en een dag later naar de tandarts. Controle wordt ineens een stuk minder… Een kies geeft al een jaar lang meer en soms mindere problemen. Besloten wordt om deze toch maar te trekken. Hopenlijk gaat de gehechte wond niet opspelen. Conditie is verder prima en gewicht is zelfs een paar kilo minder omdat we de biertjes laten staan.

Als generale repetitie nog wat snelle caches gedaan die op de route naar De Scheg te Colmschate lagen. Dochterlief & friends waren daar aan het zwemmen en moesten opgehaald worden. Dus weer drie puntjes erbij op de grote Geocaching lijst.

homesite: www.schothans.com