Weer een geocache minder. Dit keer stopt Dickerdack ermee. Na verschillende logs over vermiste coins en TravelBugs maar eens een cachecontrole gedaan. Het zou de derde keer zijn dat deze gache geript wordt. De eerste keer ging het nog om een simpele vermissing van de box. De tweede keer werd het kwalijker omdat de box was weggenomen en er glasscherven voor in de plaats werden gelegd. Op dat moment hebben we een simpele projectie aan de listing toegevoegd in de hoop dat de cache nu onvindbaar zou worden voor ‘niet-cachers’. Maar dat mocht niet baten. Dit keer werd er een mooie uitsnede in de bodem van de box gemaakt en zijn het logboekje, coins en Travel Bugs verdwenen. En een van de leukste dingen van het verstoppen van een geocache zijn de volgeschreven logboekjes met stickers, stempels en grappige of kritische opmerkingen. Helaas zijn daar bij de Dickerdack weinig van overgebleven.