27 jan. was de laatste dag dat het Kruidvat NS Tour Ticket nog gebruikt kan worden. Dus met de gele dubbeldeks-tsjoeketoek afgereisd naar Rotterdam voor een Geocache dagje in Zuid Holland. Er werden 11 geocaches gevonden.

Geocachingdagje in Rotterdam at EveryTrail

In de ochtend werden de oude haven en de bruggen bezocht. Het was guur weer die ochtend; harde wind, koude regen en wel 5 cm smeltsneeuw op het asfalt. Gelukkig bleven de voeten droog in de Ecco wandelschoenen.

In de middag werd de stad bezocht. Een bijzondere geocache was de Green&Park cache. Een kokertje verstopt op het vijftiende dek van een parkeergarage.

’s Middags snel weer op de trein voordat de wedstrijd Feijenoord – Twente is afgelopen… Volgend jaar weer zo’n goedkoop treinticket !

En hier nog het YouTube videootje met een waarschuwing voor geocachers: pas op, bevat spoilers…