Dit jaar hebben we de zomervakantie in drie delen verdeeld. De eerste vakantie is een midweek verblijf in PonyparkCity te Collendoorn. Het huisje Y4 ligt dicht bij de stallen en dichtbij het ‘citycentrum’. Het huisje is erg basis, een Senseo, Magnetron, Waterkoker en Internet worden wel een beetje gemist maar verder is het een prima onderkomen. En het belangrijkste is dat er een PONY bijgeleverd wordt. Lotte heeft zich dus prima vermaakt en had geeneens tijd voor het zwembad en attractiepark. Klik op de foto hieronder voor de foto’s. Met de ‘play’ knop wordt de diashow gestart. (waarschuwing: heul veul pony’s op de foto’s!)

… en hieronder een link naar het filmpje met nog veul meer pony’s.

Een paar dagen later reizen Jeroen, Janneke, en ikzelf (Erik) af voor deel twee van de vakantie: een driedaagse minicruise naar Newcastle. Minicruise klinkt wel lekker maar het komt er op neer dat we ’s nachts reizen en één volle dag in Newcastle doorbrengen. Hopenlijk zijn er ook nog wat geocaches te vinden….

Deel 3 vindt plaats in Ees, dichtbij Borger, in een huisje van Landal op het park Land van Bartje. Lekker tot rust komen in de natuur van Drenthe…