Mijn tweede “Ribs en Blues” zit erop…. DaniĆ«l Norgren was super maar de oud-gedienden Gerry McAvoy en Alvin Lee vielen wat tegen. Gerry McAvoy is de oud-bassist van Rory Gallagher en zijn gitarist speelt en zingt ook als Gallagher. Goede show maar achteraf had ik beter naar nieuwkomers “Hazmat Modine” kunnen kijken. Alvin Lee van “Ten Years After” is natuurlijk een meester op de gitaar en ik kon nog net de laatste miniatuur replica van zijn gitaar kopen. Hij wilde niet dat er gefilmd werd maar dat had ik net even niet verstaan… Klik op de rode gitaar voor de video van “I can’t keep from crying”.

Alvin Lee is ver in de zestig maar zijn gitaarspel klinkt nog als in zijn Woodstock tijd… Luister maar eens naar zijn ‘Slow Blues’ door op het blauwe plaatje hieronder te klikken. Voor nog meer songs even doorklikken naar het muziek blog

Update 14 juni 2912.

Filmpjes van Daniel Norgren en Gerry McAvoy staan nu enige tijd op YouTube en worden goed bekeken. De clips van Alvin Lee moesten op last van zijn platenmaatschappij verwijderd worden maar zijn via het muziek blog nog wel te bekijken. En voor vaderdag een tweede gitaar miniatuur gekregen. Dit keer is het Jerry’s Garcia favourite gitaar: de Tiger