10 dagen later, 8000 km verder en heel veel ervaringen opgedaan. Wel de Noordkaap bereikt maar helaas geen Noorderlicht gezien. En van de geplande 100 geocaches zijn maar een gedeelte gevonden maar de ervaring waren super! De BushMan stik alleen op de Noordkaap! De Daas heeft zich prima gehouden. Geen pech gehad, zelfs geen lekke band, maar wel drie nieuwe sterretjes in de voorruit… De eerste foto’s zijn inmiddels klaar! Klik maar op de foto hieronder als je ze wilt bekijken. De duur van de foto’s en de muziek kun je makkelijk zelf aanpassen via de icoontjes. De filmpjes hebben nog even wat meer tijd nodig maar worden hier tzt ook gepost

De foto’s die bij de logs van de gevonden geocaches zijn geplaatst zijn via deze link terug te vinden. Van de 100 geplande geocaches werden er uiteindelijk 36 gevonden. Reden: de slechte weersomstandigheden. Veel caches die als ‘geschikt voor de winter’ werden aangegeven konden niet bereikt worden door de hoge sneeuwwallen.

Natuurlijk kan een fotoverslag met de Daas in de hoofdrol niet ontbreken. De dakkoffer vol met reserveonderdelen hoefde niet één keer open. Behalve wat oponthoud door ijsvorming en drie sterretjes in de voorruit geen enkel technisch probleem ondervonden. De Dacia Logan MCV I kon zelfs omgebouwd worden tot budgethotel en energie werd onafhankelijk van de autoaccu geleverd door een extra accu die gevoed werd door het zonnepaneel op het dak van de limo!

Klik op de foto hieronder voor het fotoverslag

De filmpjes volgen later nog…