In deze moderne tijd is het heel makkelijk om de trip in ‘real time’ op internet weer te geven. Uit de vele apps heb ik er twee uitgekozen. Of ze ook daadwerkelijk onderweg bijgehouden worden moet nog blijken want één van de grote voordelen van deze trip is de vrijheid van handelen zonder tijdsdruk of whatsoever. Updates zijn dus een beetje (veel) afhankelijk van de beschikbaarheid van gratis WiFi Access Points in Skandinavië…

Every Trail

Het voordeel van de EveryTrail toepassing is dat het ‘real time’ tracking uitvoert en makkelijk gelinkt kan worden aan je Facebook account. Multimedia is makkelijk toe te voegen en de gepubliceerde trips kunnen openbaar of prive gemaakt worden.

Track my Tour

TrackMyTour kan hetzelfde als Every Trail maar heeft geen “real time’ tracking modus. Maar het off-line toevoegen wan waypoints is weer een groot voordeel van deze Ipad toepassing.