Jerez de la Frontera, 24 sept. 2011

Guanni en Andre gaan trouwen en daar moeten Mercedes en Janneke natuurlijk bijzijn! Het reisje boeken kon pas nadat de officiele toestemming voor het verlof van Janneke gegeven was. Derhalve geen tickets van de prijsvechter maar duurdere Iberia tickets. Vertrek van Schiphol was op 21 september en de dag na de bruiloft moest er al weer vroeg ingechecked worden omdat Janneke de volgende dag alweer met school voor een week naar Krakau, Polen moest afreizen.

De dames hebben zich prima vermaakt in warm Spanje. Natuurlijk nog even shoppen en op zaterdag 24 sept. in de mooiste kleren en de hoogste hakken naar de bruiloft van Juanni en Andre. De dames hebben een prima dag beleefd, lekker gegeten en de hele avond gedanst. Zondagochtend vroeg werden ze door Juanni en Andre zelf naar de luchthaven van Jerez gebracht. Met enige vertraging kwamen ze in Nederland aan waar ’s avonds gelijk alweer een feestje gevierd werd omdat Erik 53 jaar oud werd… klik hier voor de diashow >>>