Hoe vaak zijn we niet over deze brug heen en weer richting station gefietst! Nu heeft de brug een andere bestemming gekregen en hangt er zelfs een geocache onder. Met een vijf-sterren moeilijkheidsgraad maar liefst… Daar wacht een mooi klusje voor de BushMan. De plannen zijn gemaakt en de alternatieven zijn ook bedacht. Eerste plan is de Tarzan Manier: ter hoogte van de koker aan de zijkant tussen het spant en de brug afdalen, wat touwen bevestigen en dan de voeten in de touwen zetten en zo naar de schat toe bungelen. Lijkt zo eenvoudig maar deze poging strandde al snel door de omvang van BushMan’s buik en zijn krakende botten. Dan naar het volgende plan: De Easy Way Out. Vanaf de oever de ladder richting koker plaatsen. Helaas kwam de BushMan, opnieuw door zijn grote bierbuik, niet bij de cache. Dan maar even de grijper erbij… Ook geen succes door de goede zekering van de schat. Dus nog wat extra touwen opgehaald en de ladder niet op een dwarsbalk gelegd maar in de touwen gehangen.

Nu konden we dichterbij komen en was de grijper niet meer nodig. De vernuftige constructie was nu met de hand te pakken. Het ietwat vochtige logboek beschrijven was wat moeilijker omdat de ladder heen en weer begon te wiebelen maar er kon uiteindelijk zelfs nog een stickertje geplakt worden.BushMan was maar wat trots. Hij heeft al eens eerder moeilijke caches gedaan: halfweg onder de snelweg van Almelo – Enschede gelegen, in de hoogste beuk van Overijssel gehangen, verdwaald geweest in een enorme bunker in de bergen van Slovenie en de toppen van de Preekstoel in Noorwegen beklommen voor een geocache, maar zo’n moeilijke geocache in zijn eigen gemeente moest natuurlijk ook bedwongen worden. Deze nu al legendarische cache mag dan wel niet op zo’n spectaculaire manier veroverd worden als de voorgaande cachers gedaan hebben, hij heeft deze moeilijke klus wel alleen kunnen klaren. Oh ja, en natuurlijk met de support van CacheDog Casper.