En dan kan het gebeuren dat Mercedes een keer naar de kringloopwinkel wil gaan en dat de BushMan dan tegen een leren vest aanloopt. Toevallig ook nog de goede maat en kostte niet duur, maar drie euries. Daarna Ebay opstarten en kijken of er leuke Grateful Dead patches te koop zijn. Nou, keus genoeg. Voor de voorkant zijn vier kleinere patches gevonden uit Engeland, Duitsland en de U.S. Voor de achterkant van het vest wordt een grote Cyclops Skull 1977 tour patch gevonden van een verkoper uit Singapore! Even wachten tot alle emblemen binnen zijn en dan op naar de Armeense kleermaker op de Grotestraat. Hij kan het klusje wel klaren en zelfs binnen een uur maar het kost wel duiten; 30 euries liefst. Toch maar de opdracht gegeven want je bent per slot van rekening toch fan of niet! En zo’n grote tour backpatch strak op een leren vest naaien is niet iets wat elke schoenmaker kan doen. Schotje is nu apetrots op zijn custom-made vessie, nu alleen de Harley Davidson nog..

Jerry Garcia Band : Don’t Let Go (jam like only Jerry can do…!)