Een maand geleden aan neef Henk gevraagd of hij weer zin had om mee te gaan naar de Dacia Dag die dit jaar in Doorn gehouden werd. “Maar als we gaan doen we het dit jaar eenvoudig; geen tent op dak en verdere opsmuk…” zei ik nog tegen hem. Een dag later kwam er een mailtje van dacia Nederland binnen. Gefeliciteerd met uw nominatie voor de uitverkiezing van de mooiste Dacia van Nederland. Dat werd dus toch een zaterdag druk met poetsen en het duurste autowas-programma!

Zondag 6 juni kregen we samen met de andere negen genomineerden en nog 640 andere Dacia’s een speciaal plekje op het terrein aangewezen. De hele dag door heel veel bekijks gehad en uitleg moeten geven. Daarna opnieuw kennis gemaakt met jurylid Bavo Galema die ons nog herkende omdat hij een jaar geleden ook al een item over onze limo maakte in het programma “Gek op Wielen”. De andere twee juryleden waren een redacteur van ANWB’s Kampioen en het Hoofd Marketing Renault/Dacia Europa.

<!– WriteFlash('’); //–>

Toen uiteindelijk de einduitslag bekend werd gemaakt hoopten we op een eervolle vermelding maar eigenlijk ook niet meer dan dat want onze Dacia is behoorlijk standaard. Het is de actieradius van 1100+ km en de mogelijkheid om in en op de auto te slapen die ‘m bijzonder maken. Wat een verrassing dat we toch de derde prijs in de wacht sleepten… Een mooie bos bloemen, een grote beker, een gratis lidmaatschap van de Dacia Club Nederland en een week lang autorijden in de nieuwe stoere Duster! Dat was het dagje poetsen wel waard…

Op 13 juni waren de beelden van de meeting terug te zien in de RTL4 uitzending “Gek op Wielen”. We kwamen maar heel kort in beeld maar het item over de Duster is wel leuk om te bekijken.

<!– WriteFlash(' ‘); //–>

persbericht Renault/Dacia

Op 4 juli leverde de buurman, die bij Renault Munsterhuis Rijssen werkt, een mooie bruine Dacia Duster bij ons af. In het begin was het even wennen aan de kleur maar dat duurde maar heel kort. De wagen rijdt prima, het interieur veel sjieker als dat van onze Logan, en de hoge in/uitstap is heerlijk. Collega’s op het werk waren ook heel positief maar we zullen never nooit meer een proefrit maken met ICT-er dhr Schwienegger. Nog liever tien keer met de rioolrat van Avonturenpark Hellendoorn dan een kort ritje met bovengenoemde wegpiraat. Al met al een prima week in een mooie, stoere auto kunnen rijden…