Vandaag is het precies twintig jaar geleden dat de muur tussen Oost en West Duitsland van de ene op de andere dag geslecht werd. Graag had ik een foto van een stukje muur, met certificaat, willen laten zien. Maar helaas, na een avond zoeken is tie nog niet getraceerd. Daarom nu maar een foto van den schotje bij de laatste resten van de muur. Checkpoint Charlie stond er nog wel maar er was weinig meer van over.

Samen met Bob Mayes uit Cambridge volgden we onze favoriete band The Grateful Dead op hun europese tournee. We kwamen vanaf het RockPalast concert te Essen en gingen naar Berlijn voor twee concerten in de Congresshalle. Daarna volgden nog drie concerten in het Wembley Stadium te London.

Destijds natuurlijk ook een stukje “mauer” gekocht. Inclusief echt certificaat maar toen al het gevoel gehad dat de muur in zijn geheel al wel tig keer verkocht was. Toch graag een fotootje ervan willen plaatsen maar daarvoor moeten er eerst nog wat meer kastjes en laden doorzocht worden…